Träningshelgen i Jönköping förra helgen gav blandade besked.  Några presterade bra både på tester och simhoppspass men jag hade förväntat mig mer av många.

Alla hoppare hade ökat i max antal piklyft i ribbstol. Det är egentligen den enda övning som ligger som en obligatorisk övning efter varje simhoppspass. Jag har svårt att se att det är en tillfällighet att det är just den övningen som alla blivit bättre på.

Jag tror fortfarande att många underskattar vikten av det man gör varje dag.  Jag tror också att många underskattar vikten av att vara  vältränad.

Emil gör stora framsteg både fysiskt och mentalt. Calle och jag hjälps åt i samarbetet med Emil, det är väldigt roligt eftersom vi har samma syn på träning och tror på samma saker.

Tv- produktionen är i full gång och nu börjar det närma sig inspelning i Gustavsviksbadet i Örebro! Den 7:e, 9:e, 11:e och 13:e februari är det inspelning mellan kl 15:00-17:00. Alla är välkomna att komma och titta. Kostnadsfria biljetter beställs via madde@nordiskfilmtv.com!