Villkor för webbshopen

Läs dessa villkor och bestämmelser noga innan du använder den här webbshopen. Genom att använda webbshopen så accepterar du utan förbehåll dessa villkor och bestämmelser.

Så här fungerar webbshopen

Klicka på varan om du önskar köpa den och den hamnar i varukorgen. När du plockat klart går du till kassan och klickar vidare till betalning. Här anger du dina uppgifter och går vidare till kortbetalningen. Kortbetalningen administreras av Klarna som är vår leverantör av säkra kortbetalningar. När du är klar kommer du sedan till en bekräftelsesida och ett mail skickas till dig med din orderbekräftelse.

Vi kan inte garantera att färgerna på varan stämmer helt överens med verkligheten. Hur färgerna återges beror på din skärminställning på datorn. Om färgerna inte motsvarar dina förväntningar så kan du utnyttja din ångerrätt och returnera varan inom 14 dagar.

Köpvillkor

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra ett köp utan att ange något skäl inom 14 dagar (ångerfristen). Vi återbetalar dig utan onödigt dröjsmål då vi har mottagit varan i retur. Du betalar själv returfrakten.

Vi återbetalar alla oanvända produkter som återlämnas i sin originalförpackning samt med alla etiketter inom 14 kalenderdagar från mottagandet av produkterna. Vi tar endast emot returer som inhandlats i den här webbshopen (www.annalindberg.se).

Vi kommer att sätta tillbaka summan på samma kreditkort som användes vid det ursprungliga köpet. Återbetalning sker inom 14 kalenderdagar från att vi har tagit emot din returnerade produkt.

För eventuell retur kontakta [email protected].

Garanti

Vi erbjuder en garantiperiod på 1 år från inköpsdatum. Garantin gäller dock inte:

  • Olyckshändelser efter det att du har fått varan
  • Vanvård
  • Onormal användning
  • Att du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar

Leveransvillkor

Vi har valt att använda oss av Postnord för att distribuera din leverans med bästa service.

Beställningar skickas inom 48 timmar från det att de har gjorts och levereras inom cirka 2–5 arbetsdagar. Beställningar som görs på helger och allmänna helgdagar behandlas nästkommande arbetsdag.

Vi strävar efter att leverera din beställning inom de beräknade tidsramarna, men det kan inträffa förseningar.

Observera att svenska transportföretag inte levererar allmänna helgdagar.

Betalningsvillkor

Priser som visas inkluderar mervärdesskatt (moms), men inte leveranskostnader.

Vi använder betalningslösningen Klarna för säkra kortbetalningar.

Vi drar pengar från ditt kort först efter att vi har behandlat din beställning och skickat den från vårt lager. Om betalningen inte går igenom uppmanar vi dig att använda ett annat betalkort.

Vid större beställningar, vänligen kontakta oss på [email protected].

Retur/Återköp

Returnera baddräkten/badlakanet i samma förpackning som den levererades i, du står själv för returkostnaden (tejpa gärna fast en lapp på lådan där du skriver adressen). Under förutsättning att baddräkten/badlakanet levereras till oss inom 14 dagar och att den/det returneras i samma skick som när du fick den/det så är det naturligtvis inga problem att ångra köpet. Skicka med en lapp med ditt namn och din adress och skriv att du vill ångra ditt köp.

Byte av storlek

Returnera baddräkten i samma förpackning som den levererades i, du står själv för returkostnaden (tejpa gärna fast en lapp på lådan där du skriver adressen). Under förutsättning att baddräkten returneras i samma skick som när du fick den så är det naturligtvis inga problem att byta storlek. Skicka med en lapp med ditt namn och din adress och vilken storlek du önskar byta till. När vi mottagit din retur skickar vi en ny baddräkt till dig.

Force majeure

Vi är inte ansvariga för förseningar eller underlåtenhet att uppfylla våra åtaganden enligt dessa villkor om förseningen eller underlåtenheten uppstår på grund av en händelse som ligger utom vår rimliga kontroll. Sådana händelser inkluderar, utan begränsning, problem med infrastrukturen, myndighetsingripanden, krig, civila oroligheter, kapningar, bränder, översvämningar, olyckor, stormar, strejker, lockouter, terroristattacker eller industriella åtgärder som påverkar oss eller våra leverantörer.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på [email protected]. Komplett kontaktinformation finns på kontaktsidan.