Villkor för webbshopen

 

Läs dessa villkor och bestämmelser noga innan du använder den här webbshopen. Genom att använda webbshopen så accepterar du utan förbehåll dessa villkor och bestämmelser.

 

Så här fungerar webbshopen

 

Klicka på varan om du önskar köpa den och den hamnar i varukorgen. När du plockat klart går du till kassan och klickar vidare till betalning. Här anger du dina uppgifter och slutför ditt köp. Ett mail skickas till dig med din orderbekräftelse. När din order är färdigbehandlad och skickad får du en faktura via e-post.

 

Vi kan inte garantera att färgerna på varan stämmer helt överens med verkligheten. Hur färgerna återges beror på din skärminställning på datorn. Om färgerna inte motsvarar dina förväntningar så kan du utnyttja din ångerrätt och returnera varan inom 14 dagar.

 

Köpvillkor

 

Ångerrätt

 

Du har alltid rätt att ångra ett köp utan att ange något skäl inom 14 dagar (ångerfristen). Vi återbetalar dig utan onödigt dröjsmål då vi har mottagit varan i retur. Du betalar själv returfrakten.

 

Vi återbetalar alla oanvända produkter som återlämnas i sin originalförpackning samt med alla etiketter inom 14 kalenderdagar från mottagandet av produkterna. Vi tar endast emot returer som inhandlats i den här webbshopen (www.annalindberg.se).

 

Vi kommer att sätta tillbaka summan på samma kreditkort som användes vid det ursprungliga köpet. Återbetalning sker inom 14 kalenderdagar från att vi har tagit emot din returnerade produkt.

Se nedan hur du går tillväga för retur/återköp eller byte av storlek. Alternativt kontakta Anna på anna@annalindberg.se

 

Garanti

 

Vi erbjuder en garantiperiod på 1 år från inköpsdatum. Garantin gäller dock inte:

 

  • Olyckshändelser efter det att du har fått varan
  • Vanvård
  • Onormal användning
  • Att du låtit bli att följa skötselanvisningar

 

Leveransvillkor

 

Vi har valt att använda oss av Postnord för att distribuera din leverans med bästa service.

 

Beställningar skickas inom 48 timmar från det att de har gjorts och levereras inom cirka 2–5 arbetsdagar. Beställningar som görs på helger och allmänna helgdagar behandlas nästkommande arbetsdag.

 

Vi strävar efter att leverera din beställning inom de beräknade tidsramarna, men det kan inträffa förseningar.

 

Observera att svenska transportföretag inte levererar allmänna helgdagar.

 

Betalningsvillkor

 

Priser som visas inkluderar mervärdesskatt (moms), men inte leveranskostnader.

 

Vi använder oss av fakturabetalning.

 

Vid större beställningar, vänligen kontakta Anna på anna@annalindberg.se.

 

Retur/Återköp

 

Returnera baddräkten/badlakanet i samma förpackning som den levererades i, du står själv för returkostnaden (tejpa gärna fast en lapp på lådan där du skriver adressen). Under förutsättning att baddräkten/badlakanet levereras till oss inom 14 dagar och att den/det returneras i samma skick som när du fick den/det så är det naturligtvis inga problem att ångra köpet. Skicka med en lapp med ditt namn och din adress och skriv att du vill ångra ditt köp.

 

Byte av storlek

 

Returnera baddräkten i samma förpackning som den levererades i, du står själv för returkostnaden (tejpa gärna fast en lapp på lådan där du skriver adressen). Under förutsättning att baddräkten returneras i samma skick som när du fick den så är det naturligtvis inga problem att byta storlek. Skicka med en lapp med ditt namn och din adress och vilken storlek du önskar byta till. När vi mottagit din retur skickar vi en ny baddräkt till dig.

 

Force majeure

 

Vi är inte ansvariga för förseningar eller underlåtenhet att uppfylla våra åtaganden enligt dessa villkor om förseningen eller underlåtenheten uppstår på grund av en händelse som ligger utom vår rimliga kontroll. Sådana händelser inkluderar, utan begränsning, problem med infrastrukturen, myndighetsingripanden, krig, civila oroligheter, kapningar, bränder, översvämningar, olyckor, stormar, strejker, lockouter, terroristattacker eller industriella åtgärder som påverkar oss eller våra leverantörer.

 

Kontakta oss

 

Kontakta gärna Anna på anna@annalindberg.se för frågor eller funderingar. Komplett kontaktinformation finns på kontaktsidan.