Kontakt

I 16 år samlade jag erfarenheter från elitidrotten, i både med och motgång. I början var jag 14 år och ett barn och i slutet av min karriär 30 år med barn. Det tog sin tid för mig att bli medveten om vad en elitidrottskarriär kan bidra med som är värdefullt inte bara i idrottsvärlden utan i alla olika verksamheter. Idag driver jag tre olika bolag, är själv aktiv i näringslivet och framför allt så har jag samlat på mig mer erfarenheter av livet. Sedan jag avslutade min idrottskarriär har jag arbetat med utveckling av individer och grupper i olika branscher. Det har bidragit till att jag nu har förståelsen och kan applicera erfarenheter och kunskap från idrotten till andra verksamheter och livet i sin helhet. 

 

Idag får jag möjligheten att komma ut och inspirera, motivera och bidra till människor med mina erfarenheter och konkreta tips. Genom mitt föredrag vill jag bidra med nya insikter och konkreta verktyg. Mitt mål är att alla individer ska få ut sin fulla potential och må bra i allt vad det innebär, oavsett verksamhet, inriktning och mål. Att prestera på toppen av sin förmåga och samtidigt vara hållbar som individ ställer höga krav och går i högsta grad hand i hand. Allt hänger ihop i en komplex helhet. Att skapa en god struktur och balans i livet är en förutsättning för att lyckas och njuta av att leva livet fullt ut. 

 

Vi kan inte alltid prestera på toppen av vår förmåga men vi kan sträva efter att ha möjlighet att göra det vid de tillfällen då det förväntas av oss. Genom att identifiera särskilda tillfällen då det krävs mer av oss så skapar vi förutsättningar att få ut vår fulla potential.  Individer mår bra av att utvecklas men det går inte att tävla eller spela match varje dag. 

 

Alla har ett eget ansvar och det gäller att hitta motivationen till att göra jobbet som krävs. Livet har inte alltid varit enkelt. Varken under idrottskarriären eller efter. Svårigheterna har lett till en förmåga att uppleva mer, våga mer, vilja mer, se mer och till ett annat förhållningssätt till livet och mig själv. Det är jag tacksam för. Det krävs ett stort engagemang och hård ansträngning för att lyckas och alla har möjligheter att göra den ansträngningen.

 

Du kan också anlita mig som: 

  • Föredragshållare för ditt företag, dina ledare, medarbetare, idrottsledare, idrottande ungdomar eller andra som vill inspireras.
  • Tränare för elitidrottare och motionärer.
  • Simhoppsinstruktör på svensexor, möhippor, överraskningsfester m.m.
  • Konsult i projektledning och verksamhetsutveckling. 

 

Andra uppdrag: 

  • Kursledare och grundare, Mitt bästa LedarJag tillsammans med Sandra Ruuda.
  • Designer och grundare, Anna Lindberg AB 
  • Utvecklingsstrateg på Fritidsbanken Sverige

Du når mig på anna@annalindberg.se, anna@mollis.se eller 070-925 44 72.  

 

Samarbete med:

 

Anna Lindberg AB/Mollis AB

Tångvägen 6

266 51 Vejbystrand

Anna Lindberg och Sandra Ruuda. Mitt bästa LedarJag.