Första dagen på en lätt träningsvecka känns alltid tung. Låter kanske konstigt… men det är som att det är först nu som kroppen känner efter hur trött den är efter en tung träningsvecka. Nu inser jag att jag snart är 30 år och att jag hoppat simhopp i ca: 23, sliten och ont både här och där. Men det brukar gå över efter en lätt vecka (det mesta i alla fall 🙂

Träningen gick jätte bra förra veckan trots att jag tränade väldigt mycket. Många detaljer som jag har jobbat med under en längre tid börjar stämma. Jag har nog aldrig hoppat så här bra vid den här tiden på året förut.

Det verkar vara svårt att få ett besked om när badhuset blir färdigt så nu har vi börjat planera för några veckors träningsläger utomlands. Vi funderar på att åka någonstans där det finns bra hoppare och tränare som jag kan träna tillsammans med. Träna ensam det kan jag, det skulle vara både bra och roligt med sällskap av bra hoppare. Vi får se var det blir.