Sitter framför datorn och förbereder årets första föreläsning som jag ska hålla nästa onsdag den 29:e på Möten & Events Öresund 2014 i Malmö. Jag tar tåget från Alvesta på morgonen och möter upp mamma i Malmö som ska hjälpa mig med Hector. Det är minst sagt ett pusslande för att få ihop tillvaron=)

I helgen är det SM i Jönköping. Det ska bli roligt att se var simhopparna står efter en lång uppbyggnadsperiod. Jag jobbar fortfarande med att få alla att göra en tävlingsplanering. Något som jag själv tyckte var bra och värdefullt då jag var aktiv. Varje tävling är nytt läge och det är viktigt att fundera på hur man vill förhålla sig till den specifika tävlingen. Vad är syftet, vilket eller vilka mål har jag och hur vill jag tänka under tävlingen?  Och kanske viktigast av allt, utvärderingen. Vad var bra och vad var mindre bra? Vad tar jag med mig till nästa gång?