Nu är jag hemma igen efter ett lyckad helg i Jönköping. Guld på 1 och 3 meter! Jag hoppade stabilt på 1 meter och gjorde egentligen bara en miss på tre serier (försök, semifinal och final) med fem hopp i varje serie. Jag var bara 4 poäng från att gå över 300 poäng som är lite av en magisk gräns på 1 meter. På 3 meter hoppade jag okej. Vissa jätte bra hopp och några missar. I finalen hade jag 330 poäng. Bara 17 poäng sämre än mitt personliga rekord, trots en del missar. Med tanke på det känns det riktigt bra inför framtiden. Johanna Johansson som också tävlar för Bofors SHK tog brons idag och hoppade jätte bra, väldigt roligt! Med hårt arbete har Johanna alla möjligheter att konkurrera med dom bästa i framtiden.

Yelverton har varit jätte duktig. Det är inte helt lätt att varken ha en 2-åring eller att vara en 2-åring i ett badhus. Speciellt inte om man inte får bada… Det har blivit en och annan muta den här helgen:)