Jag har precis tittat på SVT’s program Idrottens himmel och helvete och jag måste säga att det vara bland det sämsta jag sett på länge. Vad är det som gör att så många tycker att det måste vara antingen eller? Jag håller med om att idrotten måste vara till för alla och jag håller med om att ungdomsledare måste vara kompetenta att leda barn och ungdomar och jag håller med om att föräldrar bör hålla sig utanför. Det jag blir trött på är att det aldrig får vara jobbigt eller tävlas och varför ifrågasätts det aldrig om man verkligen tillgodoser de barn och ungdomar som vill träna och tävla mer. Jag har själv en 4-årig son som älskar all fysisk aktivitet och som älskar att tävla. Jag är säker på att många förhåller sig till sitt idrottande precis på samma sätt som killarna i programmet förhåller sig till sitt surfande, vi har bara olika intressen!