Vilket fantastiskt SM vi har haft i helgen. Förutom att jag tog mina två SM-guld (mitt 70:e och 71:a), slog personligt rekord på 1 meter och hoppade stabilt på 3 meter så var läktarna mer än fulla i Eriksdalsbadet. Det händer inte ofta att vi hoppar SM med fulla läktare. Fantastiskt roligt och det såklart tack vare Stockholms Polisens IF som lyckats väldigt bra med att marknadsföra tävlingen.

Jag är faktiskt väldigt nöjd med helgen. Min poäng och hoppning på 1 meter var riktigt bra. Den hade räckt långt på ett VM, den kom ett halvår för sent bara 🙂 På 3 meter har jag fortfarande lite kvar att jobba på. Min poäng i både försök, semifinal och final var ca: 20 poäng från personligt rekord. Vilket inte är särskilt mycket och ändå har jag så mycket mer att ge. Det känns bra att veta inför kommande tävlingar.

Nu är det hård träning som gäller tills vi åker till Rostock den 8:e februari!