Nu har det varit mycket träning under några veckor. Jag håller ihop bra ändå måste jag säga. Det känns jätte bra att få stor mängd träning nu innan alla tävlingar sätter igång. Simhoppsträningen fortsätter att gå väldigt bra. Ulf och jag har börjat jobba med en del mentala bitar så nu känns det som att allt är under kontroll. Nu gäller det bara att få alla bitar på plats genom hårt arbete.

På fredag ska jag vara prisutdelare på Hästgalan i Göteborg och när jag är där passar jag på att hälsa på min fantastiska mormor.

Under helgen startar jag mitt sexveckors upplägg inför World Cup i London. Träningen under lördag och söndag kommer se ut som SM nästa helg. Vi försöker göra träningen så tävlingslik som möjligt. Därefter är träningen planerad i exakt antal pass, antal hopp, vilka hopp och vilken fys jag ska göra under veckorna fram till World Cup.